Kiitos FC Vaajakoski

Sami Okkosen terveiset seurayhteisölle.

Aloitin seurassa juniorivalmentajana kaudella 2018, kauden 2019 toimin sekä edustusjoukkueen apuvalmentajana että junioripuolella ikäluokkavalmentajana. Viimeiset kaksi vuotta olen työskennellyt tuplaroolissa edustusjoukkueen päävalmentajana sekä seuran valmennuspäällikkönä. Vuodet ovat opettaneet paljon ja olen erityisen kiitollinen seurajohdolle siitä mahdollisuudesta, että olen saanut tehdä näin palkitsevaa ja haastavaa työtä yhteisöllisessä ympäristössä viime vuodet.

Mieli on tällä hetkellä haikea ja haluankin kiittää niitä kaikkia henkilöitä, jotka ovat olleet mukana kehittämässä FC Vaajakoskea seurana viimeisten vuosien aikana. Junioripuoli ei pyörisi millään ilman sitä tärkeää panosta, mitä seuran hyväksi vapaaehtoispohjalta toimivat vanhemmat tekevät; joukkueenjohtajina, rahastonhoitajina, huoltajina tai missä tahansa roolissa tahansa, kiitos teille kaikille!

Erityisesti haluan kiittää seuran juniorivalmentajia tekemästään kasvatuksellisesta työstä seuran nuorten ja lasten eteen. Ilman teitä ei olisi FC Vaajakoskea.

Edustusjoukkueen valmentaminen on ollut mahtava paikka itselle kehittyä valmentajana. Kiitos Mika Järviselle tuestasi, kun minut valittiin kauden 2019 päätteeksi tehtävään! Olemme pyrkineet pienistä resursseista huolimatta luomaan olosuhteisiin nähden mahdollisimman ammattimaisen toimintaympäristön, missä asioita on aina pyritty tekemään yhdessä, joukkue edellä.

Olemme onnistuneet luomaan hienon valmennustiimiin taustoineen sellaiseksi, että siinä on ollut ilo työskennellä. Kune on mahdollistanut vastuun jakamista ja tuonut uutta virtaa sekä ajatuksia toimiessaan apuvalmentajana joukkueessa. Oka on pitänyt huolen maalivahdeista ja miehessä on ainesta todelliseksi seuran mieheksi valmentaessaan intohimolla myös seuran junioripuolella. Henkan tulo fysiikkavalmentajaksi/fysioterapeutiksi on mahdollistanut toiminnan ammattimaistamisen ja tuonut valtavasti lisää osaamista edustusjoukkueeseen. Kiitos teille koutsit!

Sisulta olen saanut paljon näkemystä ja tukea valmennusprosessiin sekä edustusjoukkueen että koko seuran toiminnan kehittämiseen. Tämä tuki on ollut korvaamatonta, kiitos Mika! 

Tuukka hyppäsi tälle kaudelle mukaan joukkueen data-analyytikoksi, mikä on vienyt toimintamme aivan uudelle tasolle. Tuukalla on vahva lajiosaaminen ja valmentajatausta itselläkin ja huipputärkeän data-analyysin lisäksi erityiskiitokset Tuukka ”mentorina” sekä ”valmentajan psyykkisenä valmentajana” toimimisesta vuoden eri vaiheissa! Se on tullut enemmän kuin tarpeeseen, kiitos!

Kiitokset Jaatiselle joukkueen huoltamisesta huippuvireeseen sekä Vekelle mahtavista kyydeistä viikosta toiseen. 

Ilman joukkueen tärkeimmän henkilön, Ailan panosta edustusjoukkuetoiminta tuskin pyörisi lainkaan. Kiitos Aila tuhannesti siitä, miten olet johtanut joukkoja edestä suurella sydämellä, ympäri vuoden!

Kiitokset myös Odelle ja Jäppiselle, jotka ovat jo vuosia pitäneet huolta siitä, että Vaajakosken ottelukoosteet ja videotuotanto ovat kansallisellakin tasolla aivan huippua. Uskomatonta työtä, mikä on tehnyt seuraa tunnetuksi ympäri suomen!

Kiitos Liisalle tuestasi seuratyön arjessa ja siitä, että olet aina ollut valmis auttamaan ja tukemaan, oli aihe mikä tahansa!

Lopuksi haluan kiittää teitä, jotka olette mahdollistaneet tämän kaiken, eli edustusjoukkueen pelaajia! Olen saanut valmentaa viimeisen kahden kauden ajan uskomattoman hienoja pelaajia, mutta ennen kaikkea ihmisiä, joiden sitoutuminen toimintaan ja joukkueen yhteisiin tavoitteisiin on ollut uskomattoman korkealla tasolla. Kiitos tuhannesti jätkät heittäytymisestä! Painetaan vielä pää märkänä kausi loppuun, yhdessä! Vamos FCV!