Edustusjoukkueen valmennusryhmä täydentyi

Kauden 2024 Ykköseen valmistautuva FC Vaajakosken edustusjoukkue on saanut vahvistusta nyt pelaajien lisäksi myös valmennusryhmäänsä.

Jo aiemmin uutisoitiin päävalmentaja Antti Neuvosen jatkosopimuksesta. Tulevan kauden valmennusryhmän täydentävät apuvalmentajat Tuomas Jaakkola ja Akseli Ruuth.

Fysiikkavalmennuksesta tulee vastaamaan 24-vuotias Eelis Huhtamäki, joka astuu paikkakuntaa vaihtavan Henri Qvikströmin saappaisiin. Qvikström toimi edustusjoukkueen fysiikkavalmentajana edellisten kolmen kauden ajan mutta suuntaa keväällä uusiin haasteisiin. Talven aikana Henkka toimii vielä joukkueen mukana siirtymävaiheessa Huhtamäen apuna. Isot kiitokset, Henkka!

44-vuotias Tuomas Jaakkola aloitti valmennusuransa Oulun Luistinseurassa ja on sittemmin toiminut mm. Jyväskylässä JyPK:n talenttivalmentajana sekä naisten liigajoukkueen päävalmentajana kausilla 2020 ja 2021 ja Oulussa ONS:n naisten liigajoukkueen päävalmentajana kaudella 2022. Vaajakoskella Jaakkola tulee toimimaan myös maalivahtivalmentajana.

23-vuotias Akseli Ruuth saapuu Vaajakoskelle Komeettojen B-junioreista ja toimii seuraavan kahden vuoden ajan edustusjoukkueen apuvalmentajan paikan lisäksi myös A-junioreiden päävalmentajana.