Edustusjoukkue jatkaa tutussa komennossa

FC Vaajakosken edustusjoukkue pelaa Kakkosessa myös vuonna 2019 ja päävalmentajana jatkaa seitsemännen kautensa aloittava Mika Järvinen. Valmennusryhmään kuuluu myös seuran valmennuspäällikkö Anssi Viren. Aikatauluhaasteiden takia sivuun jäävän apuvalmentaja Petri Kuhmosen paikalle etsitään vielä korvaajaa.

”Nyt lähdetään vakiinnuttamaan FCV:n asemia maakunnan ja valtakunnan jalkapallokartalla. Lähiviikkojen suurimpia ponnistuksia on saada myös Jyväskylän kaupunki ymmärtämään se, että jossain meidänkin pitää päästä harjoittelemaan lajia, ettei meille tarjota kylmästi pelkkää ei oota”, taivastelee Järvinen muutaman viikon takaista kaupungin vuoronjakopäätöstä.

FC Vaajakosken hallitus puntaroi edustusjoukkueen valmentajatilannetta menneen kauden jälkeen yhdessä seuratoimijoiden ja valmentajien kanssa. Seuran pidemmän aikavälin tavoitteet huomioiden hallitus päätyi yksimielisesti jatkamaan edustusjoukkueen valmentajien sopimuksia. Menneellä kaudella FC Vaajakoski pelasi Kakkosen A-lohkossa keräten 23 pistettä ja osoitti keväällä ja syksyllä pystyvänsä tekemään tulosta myös sarjan kärkijoukkueita vastaan. Keskikesän tappioputki laski sarjasijoitusta, mutta syksyllä kurssi saatiin käännettyä. Kakkosen paikka varmistui lopulta täydennysmenettelyn kautta.

”Kulunut kausi Kakkosessa sujui lähtökohdat huomioon ottaen vähintäänkin kohtuullisesti. Lisäksi seurassa on käynnissä merkittäviä kehitysprojekteja, joiden myötä edustusjoukkueen johdon jättäminen tuttuihin käsiin oli oleellinen tekijä. Mika tuntee edustusjoukkueen ja seuran toiminnan erityisen hyvin. Näin ollen jatkosopimus Mikan kanssa oli luonnollinen valinta”, kommentoi puheenjohtaja Lassi Paavolainen.

Hallitus jatkaa seuran strategiatyötä ja siitä tiedotetaan loppuvuoden aikana.