Edustuksen ja A-junioreiden valmennukseen vahvistusta

Ensi viikolla avoimilla harjoituksilla toimintansa aloittavan A20-joukkueen valmennuksesta vastaa päävalmentaja Jarkko Kivi. Kiven apuna toimivat valmentajina Miika Kuntonen ja Jukka Västinen.

Jarkko Kivi on valmentanut usean vuoden ajan Palokan Riennon eri ikäluokkia. Palokan Riento on tukenut Jarkkoa kouluttautumisessa ja suoritettuna on jo UEFA B-lisenssi.

Miika Kuntonen on JJK-kasvatti, joka on pelannut myös FC Vaajakosken edustusjoukkueessa kaudella 2015. Miika aloitti valmentajataipaleensa Savonlinnassa STPS:n juniorijoukkueessa.

JJK:n antaessa kasvatilleen hyvän tilaisuuden, Kuntonen palasi Jyväskylään valmentamaan B1- ja B2-joukkueen pelaajia. Miika on koulutukseltaan liikunnanohjaaja ja suorittanut UEFA C-tutkinnon.
Miika Kuntonen aloittaa uudessa valmennustehtävässään 1.11.2020.

Jukka Västinen, Jämsänkosken Ilveksen kasvatti, on voittanut valmentajana mm. A-nuorten SM-kultaa sekä ollut kahdesti hopealla. Jukka toimii A20-joukkueen lisäksi myös edustusjoukkueen valmennuksessa ja vastaa pelaajakoordinoinnista. Västisellä on korkein valmentajatutkinto UEFA Pro sekä valmentajan ammattitutkinto. Jukka aloittaa tehtävässään 1.11.2020.

Syksyn maalivahtiharjoittelusta vastaa seuran maalivahtivastaava Olavi Hetemäki, joka toimii myös edustusjoukkueen maalivahtivalmentajana.

Kiinnostuneita pelaajia on tullut A20-joukkueeseen jo runsaasti mukaan. Mikäli olet kiinnostunut pelaamaan joukkueessa kaudella 2020, syötä tietosi allaolevaan lomakkeeseen.