Catalan Smartfootball Camp PERUTTU!

JYVÄSKYLÄN SMARTFOOTBALL CAMP JOUDUTTU PERUMAAN

Kansainvälinen jalkapalloleiri Jyväskylässä!
Tule huippuvalmentajien oppiin!

Catalan Smartfootball Camp on järjestetty Jyväskylässä jo kahdesti. Leiri on saanut runsaasti hyvää palautetta ja tulevana kesänä FCV tuo katalonialaiset valmentajat jälleen Keski-Suomeen. Leiri tarjoaa uutta opittavaa myös viime vuonna osallistuneille. Teema säilyy, mutta harjoitteet vaihtuvat.

Tällä kertaa tytöt saavat mielenkiintoisen valmentajan, kun Espanjan liigassakin pelannut Jessica Rodriguez saapuu Jyväskylään. Lue lisää!

”Tosi mielenkiintoinen kokonaisuus. Mielekästä oli erityisesti tietysti hyvien harjotteiden lisäksi se että opetus oli englanniksi.”

Tutustu Smartfootball -metodiin

Katalonialainen jalkapallo ja sen valmennus on maailman huippua, kirkkaimpana esimerkkinään luonnollisesti FC Barcelonan kasvattamat tähtipelaajat. Tecnifutbol on Katalonian Palloliiton virallinen kansainvälisten jalkapalloleirien järjestäjä ja sen valmentajat ovat huipputason UEFA PRO -ammattilaisia.

Leirien ohjelmista vastaa Katalonian Palloliiton valmentajien koulutuspäällikkö Albert Viñas ja niiden sisältö on suunniteltu kehittämään kaiken tasoisia ja ikäisiä pelaajia. Kaikki valmentajat puhuvat englantia.

Leirien motivoituneille ja lupaaville pelaajille on mahdollista jatkaa kv. toimintaa joko yksilöleireillä ja / tai kansainvälisissä kokoelmajoukkueissa, jotka pelaavat yhdessä kesän turnauksissa. Tecnifutbol-ohjelmaan kuuluu myös kansainvälinen jalkapalloakatemia ja testijaksot Katalonian huippuseuroissa. Leireihin kuuluu myös valmennuskoulutusta.

Jyväskylän leiri Viitaniemessä maanantai-keskiviikko 17.-19.7.2017

Tytöt & Pojat synt. 2003-2009

Pelaajat 190€ (FCV:n, JJK:n & JyPK:n pelaajat 180€)

  • Espanjalaisten huipputason UEFA PRO -luokan valmentajien vetämät harjoitukset
  • Kolme lounasta
  • Leiripaita
  • Diplomi
  • Mahdollisuus edetä kansainvälisiin joukkueisiin

Valmentajakurssi 140€

  • Valmentajakurssi (2 päivää / yht. 6 tuntia)
  • Katalonialaisten valmentajien opissa ja apuna kenttäharjoituksissa (3 päivää / yht. 9 tuntia)
  • Kolme lounasta
  • Leiripaita
Päiväohjelma

Harjoitus klo 10-12, Ruokatauko 12-13, Harjoitus klo 13-15, Valmentajakoulutus 15.30-17.30
Huom! Keskiviikkona ohjelmaa klo 9-13!

Leirit ja niihin liittyvät oheismahdollisuudet ovat saavuttanut suursuosion kansainvälisesti ja viime vuosina leirejä on järjestetty Suomen lisäksi mm. Yhdysvalloissa, Norjassa, Suomessa, Ruotsissa, Venäjällä, Iso-Britanniassa…

Ilmoittaudu 1.6. mennessä!

Lisätiedot:

Kalle Kemilä / 044 3210036
FC Vaajakoski
Pelimatkat Sports Travel
kalle.kemila@pelimatkat.com