C-junnut avasi kauden kortti-showlla

C-junnut avasi kauden vieras voitolla Keupasta 0-2

 

Pelin lähtökohdat viimevuosien kokemuksella, että pelistä ei tule helppoa Keuruulla on aina vaikea pelata ja niin oli myöskin nytkin

Ottelu tarjosi kyllä jokaiselle jotakin 8 keltaisen ja 2 punaisen verran ja parin maalin ja useiden maalipaikkojen myötä.

Hallittiin peliä alusta asti ja mentiinkiin aika nopeasti johtoon 0-1 pienoisen painostuksen jälkeen ja sen jälkeen tuhlailtiin paikkoja jotenkin tuli tunnetta, että haluttiin tehdä täydellistä maalipaikka kun olisi vain ottanut pallonhallintaan ja antanut mennä kohti maalia.

Ekan maalin jälkeen annettiin vastustajan tulla peliin mukaan ja Keupalla olikin omat hetkensä pelissä muutama läpiajo ja puolittaisia paikkoja mutta kestettiin hyvin sen jälkeen otettiin taas itseämme niskasta kiinni ja alettiin painostamaan ja painostus tuotti tulosta saatiin vapari oikealta laidalta ja pallo lipui koko puolustuksen ja maalivahdin ohi ja takatolpalle oli ehtinyt vasenpakki Markus (s.99) ja tuikkasi pelivälineen tyhjiin.Tämän jälkeen peli ailahteli päästä päähän ja mentiinkin tauolle tilanteessa 0-2.

Toka jakso tultiin uudella ilmeellä ja tehtiin pieni muutoksia kokoonpanoon ja saatiinkin peli haltuun heti alusta ja saatiinkin monta paikkaa tehdä mutta ruuti oli märkää.

Keupa aloitti kovan painostuksen mutta painostus ei tuottanut tulosta kestettiin hyvin.

Ottelu oli koko ajan hieman jälkipeliä ja vaarallisen pelitavan rajamaissa ja tuomarilla oli täysi iltapuhde pitää homma kasassa.

ja siitä tulikin lopulta pieni muotoinen kortti-show jossa Keupalle 4 keltaista ja 2 keltaisella pelaaja ulos.Emme olleet sen parempia asiassa ja sama satsi meille.

Loppu hyvin kaikki hyvin ja pinnat matkas Vaajakoskelle.

Katso mallintekijät tästä