B-juniori-ikäluokka Vaajakoskelle yhteistyössä Laukaan seurojen kanssa

Vaajakoskella nähdään kaudella 2022 myös B-juniorijalkapalloilua, kun FC Vaajakoski perustaa B-ikäluokalle joukkueen yhteistyössä Laukaan alueen seurojen kanssa. Joukkueen runko tulee koostumaan nykyisen, alueellista P15-ykköstä pelaavan 2006 FC Vaajakoski/ViPa/Team LKP -yhteisjoukkueen pelaajista. Tällä kaudella joukkueen vahvuus on ollut noin 30 pelaajaa.

”Seuran tavoitteena on ollut ehjä pelaajapolku 6-21 vuotiaista pojista aina miesten edustusjoukkueeseen ja on loistava asia, että viime vuonna perustetun A-juniorijoukkueen lisäksi saamme nyt puuttuvan B-junioreiden ikäluokan perustettua. Ensi kaudella B-juniorivaiheessa on 2005-2006 ikäluokat ja tavoitteena on toki saada mahdollisimman hyvin harjoitteleva sekä kilpailullinen porukka kasaan.” – Valmennuspäällikkö Sami Okkonen

Joukkeen avoimet harjoitukset käynnistyvät lokakuun lopussa Jyskän kentällä. Tarkemmista harjoitusaikatauluista tiedotetaan lähempänä. Kiinnostuneet pelaajat voivat olla jo yhteydessä joko seuran valmennuspäällikköön Sami Okkoseen tai Urheilutoimenjohtaja Sisu Etelälahteen.

B-juniorijoukkueen yhteystiedot

Sami Okkonen, Valmennuspäällikkö
040 630 5095

Sisu Etelälahti, Urheilutoimenjohtaja
040 7382452