Avauspisteet Kokkolasta

GBK – FC Vaajakoski 1-3 (1-0)
17′ Aaro Hedman 1-0
54′ Eero Salmi 1-1
56′ Antoine Lemarié 1-2
67′ Matias Sarlin 1-3

FC Vaajakoski nappasi Kokkolasta mukaansa kauden avauspisteet. Vielä ensimmäisen kolmevarttisen jälkeen GBK johti Aaro Hedmanin tekemällä maalilla. Toisella jaksolla FCV meni kuitenkin menojaan, kun vierailta maalinteossa onnistuivat pikatahtiin Eero Salmi, Antoine Lemarié ja Matias Sarlin. Komeetoista täksi kaudeksi Vaajakoskelle siirtyneelle 19-vuotiaalle hyökkääjälupaukselle Salmelle osuma oli ensimmäinen Kakkosen tasolla.

”Meille kauden toinen peli ja taas vieraissa. Vastassa hyvin samanlainen jengi kuin ensimmäisessä pelissä kohdattu Kraft, eli pitkää palloa pelkästään, eikä mitään muuta. Pidimme omasta pelitavastamme kiinni ja uskoimme siihen.

Teimme tauolla kolme vaihtoa ja ne piristivät. Toinen jakso oli meiltä vahva, olisimme voineet tehdä enemmänkin maaleja. Tänään me onnistuimme nimenomaan joukkueena, eli se on askel eteenpäin! Tästä on hyvä jatkaa ensi viikon treeneihin ja ensimmäistä kotiottelua.” – Sami Mustalampi

Seuraavaksi Vaajakoskella on ohjelmassaan kotiavaus, joka pelataan Vitaniemessä ensi lauantaina klo 17.00. Vastustajaksi tuolloin saapuu sarjanousija Kajaanin Haka.

FC Vaajakosken kokoonpano Kokkolassa
2 Niilo Pirttinen
5 Mustafa Hussein Zada
6 Eetu Kuusrainen → 28 Benjamin Montonen 46′
10 Antoine Lemarié → 4 Abenezer Eloranta 77′
14 Janne Kuhmonen
19 Harrison De Nicolo
27 Ayoub Sadki → 11 Saboor Salim 46′
33 Matias Sarlin → 25 Luke McConnell 87′
35 Killian Denoual
70 Severi Ikäheimo MV
92 Stéphane Blanc → 9 Eero Salmi 46′