Aram Hasanzada Vaajakoskelle

FC Vaajakoski vahvistaa kokoonpanoaan syksyn peleihin kovalla pelaajahankinnalla, sillä joukkueen riveihin liittyy Aram Hasanzada tämän sekä ensi kauden kattavalla sopimuksella. 26-vuotias hyökkäävässä keskikentän roolissa viihtyvä pelaaja lukeutuu jyväskyläläisen jalkapallokoulun kasvatteihin ollen voittamassa JJK:ssa A-nuorten SM-kultaa kaudella 2012.

”Hyvällä mielellä tulen FCV:hen. Kiva palata Jyväskylään ja pelaamaan Vaajakoskelle.” – Aram Hasanzada

Alkuperäiset kuvat: Kokkolan Pallo-Veikot

Useammassa eri Jyvässeudun seurassa nuoruusvuosinaan esiintynyt Hasanzada kerrytti tililleen vuonna 2013 neljä Veikkausliigaottelua kettupaidoissa ja seuraavina kausina runsaan määrän Ykkösen kamppailuja niin JJK:ssa kuin myös Kokkolan Pallo-Veikoissa. Kausi 2019 vierähti Kolmosessa JPS:n paidassa. Tänä kesänä Hasanzada pelannut pariin otteeseen Kakkosen B-lohkossa pelaavan FC Espoon väreissä.

Päävalmentaja Sami Okkonen on iloinen laatupelaajan saamisesta joukkueeseen.

”Aram tuli alkuviikosta mukaan joukkueharjoituksiin ja olen erittän tyytyväinen, että sopimus saatiin nopealla aikataululla tehtyä”

”Hasanzada on erinomainen lisä joukkueeseen. Taitavana ja erinomaisena 1v1 pelaajana hän tuo laatua ja lisää kilpailua meidän hyökkäysosastolle. Lisäksi Aram on monille pelaajille jo entuudestaan tuttu ja uskon siltäkin osin sulautumisen joukkueeseen sujuvan varsin kivuttomasti.” – Okkonen

FCV:n osalta ottelut jatkuvat tämän viikon lauantaina, kun Vaajakoskella vierailee KuFu98 Kuopiosta. Ottelu sarjakakkosta vastaan käynnistyy klo 15.00.