Ny Jyrätään!

FC Vaajakoski – SaPa 8-0 (3-0)


#20 Tomi Karlstedt 25 min

#15 Settyslas Loutelamio 34 ja 66 min

#8 Joona Kekkonen 45 min

#21 Jukka Kosonen 61 ja 86 min

#28 Ali Abdullahi 63 ja 84 min

FCV avaus:

Suonpää, Kekkonen, Veijonen, Ekmark, Kiiveri N, Savela, Huisman, Lohi, Pöyhönen, Karlstedt, Loutelamio

Penkillä:

Kiiveri T, Koskinen (75 min Ekmark), Temonen (75 min Pöyhönen), Kiesilä (78 min Savela), Kosonen (46 min Huisman), Abdullahi (46 min Lohi), Kärkkäinen 

 

Elämä on valintoja täynnä. Voi jäädä kotia taikka mennä baariin tuskailemaan kiekkopeliä tai sitten marssia raittiiseen ulkoilmaan Jyskän jalkapallonurmelle seuraamaan riemastuttavaa Kolmosen jalkapallo-ottelua, jossa kotijoukkue FC Vaajakoski murjoo vastustajiaan.

Tällä kertaa Punaisten jalkoihin jäi Pönttövuoren tunnelin tuolta puolen paikalle kurvannut Savon Pallo lukemin 8-0.

Jyskän ilmasto tarjoili hieman hiostavan tunnelman, ei niin runsaslukuiselle yleisölle ja vihreissä pelanneelle vierasjoukkueelle.

Ottelussa ei suuren suurta taistelua nähty ja ennakkoon heikommaksi rankattu SaPa ei Punaisia pystynyt haastamaan. Pallo pysyi kotijoukkueen hallussa, jalka liikkui ja pojat loivatkin useita maalipaikkoja, ennen kuin Tomi ”Tomppa” Karlstedt hukkasi korkin Tiinan Grillin Ilona-pullosta. Peli taputeltiin kasaan ensimmäisellä puoliskolla Settyslas ”Setti” Loutelamion ja Joona ”Tarzan” Kekkosen toimesta. Ennen peliä päävalmentaja Mika Järvinen painotti voittamisen tahtotilaa ja ehkä upeimmin tuo tuli esille Tarzanin maalissa. SaPa:n maalille annetun korkean pallon ja maalintekoon nousseen toppari Juha ”Fööri” Veijosen Tarzan survoi jollakin ruumiinosallaan verkon perukoille täysin omista korkeuksistaan aivan ensimmäisen jakson lopussa.

SaPa:n valmiiksi väsynyt jalka jäi ensimmäiselle puoliskolle ja kun vierailijoiden penkkikin oli jäänyt Pieksämäelle, sai Punaiset tehdä kentällä toisella puoliskolla lähes mitä halusivat. Ja pojat halusivat tehdä maaleja. Puoliajalle kentälle tulleet Jukka ”Jugi” Kosonen ja Ali ”Ilman Suurempaa Kiirettä Alkuunkaan” Abdullahi naputtelivat pari maalia mieheen. Iskan maaleista toinen pääsi ”Steven” Jäppinen ”Spielbergin” Eurogoal-osastoon. Lisäksi Setti lisäsi maalisaldoaan vielä yhdellä. Kun Tiina kiikutti ketsuppipullon korkin takaisin peliin, päätti päätuomari Keto puhaltaa pilliinsä pelin päättymisen merkiksi. Suurin tuulettaja Vännin sijaan löytyi FCV:n tolppien välistä Jarkko ”Suomu” Suonpään tuulettaessa nollapeliään ja sitä kautta tienattuja, sopimuksessaan olevia, ansioitaan. Suomun nollapeli taisi olla ensimmäinen sitten hiljattain pöytälaatikkoon unohdetun VaPa:n aikojen.

FC Vaajakosken saldo neljän pelin jälkeen on mallikas. Neljä ottelua, neljä voittoa, 12 pistettä, 20 tehtyä maalia ja nolla päästettyä. Tästä voi vain pudota maan pinnalle tai sitten jatkaa samalla halulla, mutta sitä pudottamista tulee seuraavaksi yrittämään Siilinjärven Palloseura, joka on ennakkoon Kolmosen kärkiporukoita. SiPS on tienannut neljästä pelistä 7 pinnaa, joten FC Vaajakoski saa panna vielä isompaa vaihdetta silmään jatkaakseen voittokulkuaan. Kolmosen viidennen kierroksen ottelu FC Vaajakoski – Siilinjärven Palloseura pelataan Vaajakosken Stadionilla, jos korkeammat voimat, eli kentänhoitajat, niin suovat, lauantaina 25.5.2013 klo 16:00. 

 Ja lopuksi hatullinen onnea uusille palloileville valkolakkisille, eli Markus Kärkkäiselle, Joona Kekkoselle ja Sami Ekmarkille!!!